Je verblijf tijdens je wielrenvakantie

Tijdens je wielrenvakantie verblijf je in één van de volgende hotels: Hotel La Garapa (in Cájar) of Hotel Rural Huerta del Laurel (in het oude dorpje Monachil), afhankelijk van het arrangement. Beide zijn rustige familiehotels.


De hotels beschikken over een groot terras met geweldige uitzicht op de bergen, een zwembad, een bar en een goed restaurant (met heerlijke lokale gerechten). De kamers zijn ruim en voorzien van airconditioning. Het ontbijtbuffet is uitgebreid; precies dat wat je als wielrenner nodig hebt. De hotels liggen op circa 3 respectievelijk 9 kilometer van het centrum van Granada. Op loopafstand van de hotels zijn diverse restaurants, bars en terrassen.


Kortom, een ideale hotels om na je intensieve wielrentochten lekker uit te rusten en te genieten van de prachtige omgeving, waarbij de stad Granada binnen handbereik ligt.


Zit je liever in de stad Granada of in een groter hotel? Dat kan natuurlijk, er kunnen dan andere tarieven gelden. Neem hierover contact op met ons op via: [email protected]

Kom wielrennen in Spanje
(al vanaf 275 euro). In 2 stappen is het geregeld!