Heerlijke wielrennen in de Sierra Nevada, Spanje. Wat wil je nog meer? (Kom racefietsen in Spanje) 

Wielrennen in het gebied van de Sierra Nevada in het zuiden van Spanje. De mooiste routes door een ruig en gevarieerd landschap. Dit gebied heeft het allemaal: uitdagende beklimmingen (en afdalingen natuurlijk), mooie tochten langs witte bergdorpjes (pueblos blancos), olijfgaarden, nationale parken en zelfs naar het strandWaar het begint? Direct vanuit je hotel!

GPS arrangement

Bij aankomst in het hotel staat alles voor je klaar, van de racefiets en routes tot aan de voorgeprogrammeerde Garmin (Touring Edge plus of Garmin 820). Wielrenvakantie.nl helpt je indien gewenst met het afstellen van de racefietsen en geeft een toelichting bij de routs en het gebruik van de Garmin. Verder bespreken we nog wat praktische en toeristische informatie.


Gedurende je wielrenvakantie kun je natuurlijk ten alle tijden contact met ons opnemen. Aan het einde van je vakantie komen we de racefiets en andere spullen weer ophalen.


Bij het GPS arrangement kun je kiezen voor een weekend (4d/3n) of een week (7d/6n). Meer dagen is uiteraard ook mogelijk. 


Let op: wij streven de maximale flexibiliteit na met betrekking tot start-en finisch dag, zodat je de beste vluchten kunt vinden. Je kunt dus ieder dag van de week beginnen met je wielrenvakantie (geen vaste aankomst- en of vertrekdag)

Alles wordt voor je geregeld

Tijdens deze wielrenvakantie wordt alles geregeld. Dat betekent dat er geweldige routes zijn uitgezet (zowel op papier als in Garmin Edge Touring plus). Daarnaast beschik je over goed materiaal (Giant of soortgelijk) en verblijf je in goed hotel (met zwembad) zodat niets je in de weg staat om volledig van het wielrennen te genieten. Mocht er iets zijn gedurende je wielrenvakantie, dan staat Wielrenvakantie.nl direct voor je klaar.

Niet vergeten

Of je nu een ervaren wielrenner bent, of net begonnen20 of 70 jaar oud, wij zorgen ervoor dat je een geweldige fietstijd hebt hier. Je fietsdag begint op het moment dat je wakker wordt in je hotel. We passen de routes aan naar jou wensen en niveau, zodat jij optimaal kunt genieten van het wielrennen en de mooiste routes fietsen die je ooit hebt gedaan. Het is per slot van rekening jou wielrenvakantie, toch?

Het weekend arrangement is inclusief

 • hotelovernachtingen in 2-sterren hotel o.b.v. 2 persoonskamer (incl. fietsontbijt)
 • goede racefiets (incl. reservebanden en overige materiaal) - Giant of soortgelijk
 • de mooiste routes voor elk niveau
 • routes op papier en in GPS beschikbaar
 • 10% korting bij bestelling van je wielrenvakantie.nl sportvoedingspakket bij sportvoedingwielrennen.nl

 • Daarnaast kun je natuurlijk gedurende je vakantie ten alle tijden contact met ons opnemen. Aan het einde van je vakantie komen we de racefiets en andere spullen weer ophalen.

  Wat kost het?

  Dit arrangement bieden we aan vanaf € 275 per persoon (weekend, een week vanaf € 525). Voor meer info over de prijzen klik hier.

  Optioneel

  • Wil je een privé kamer dan geldt een meerprijs van € 120 voor een week en € 60 voor een weekend
  • Wil je een upgrade naar een 3-sterren hotel dan geldt een opslag van € 100 per persoon
  • Je kunt ook korter of langer dan een week komen; neem hiervoor contact op met ons 
  • Transfer van Malaga Airport - Hotel € 75 p.p. enkele reis en Granada Airport - Hotel € 20 p.p. enkele reis
  • Busstation transfer van busstation Granada - Hotel € 20 p.p. enkele reis
  • Wil je liever een hotel in de stad Granada? Dan kunnen er andere prijzen gelden, neem hiervoor contact op via: albert@wielrenvakantie.nl

  Niet in het arrangement 

  Onderstaande is NIET inbegrepen in de prijs van de arrangementen:
  • vervoer naar Malaga, Spanje (inclusief eventueel vervoer van je eigen fiets)
  • pick-up van de luchthaven Malaga 
  • lunch/diner voor onderweg en ‘s avonds
  • eventuele excursies of dagjes uit
  • reisverzekering

  Vergeet niet je eigen fietskleding inclusief schoenen, helm (verplicht in Spanje!), handschoenen, zonnebril en bidons mee te nemen. En natuurlijk kan zonnebrand niet ontbreken (mijn advies kies een hoge factor!).
  BETALINGSVOORWAARDEN
  Onze prijzen zijn gebaseerd op twee persoonskamers en inclusief BTW. 

  >> Controleer de beschikbaarheid bij ons voordat je een vlucht boekt <<

  Een voorschot van 25% van het totale bedrag moet worden betaald binnen 14 dagen na de datum van de orderbevestiging. Het restant 4 weken voor aanvang van uw vakantie. Boekt u uw reis bij ons binnen 4 weken voor aankomstdag dan dient u de volledige reissom in 1 termijn te betalen binnen 3 dagen na ontvangst van de opdrachtbevestiging. Lees hier onze boekingsvoorwaarden.

  Meer weten of vragen? Vul hier je e-mailadres in:

   
  Hallo,

  Bedankt voor je bericht, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  Met vriendelijke groet,
  Team Wielrenvakantie.nl
  Oops. An error occurred.
  Click here to try again.
   

  Lees hier wat anderen over ons zeggen.

   
   
   
   
   

  PS: Volg wielrenvakantie.nl op Facebook, dan houd ik je op de hoogte van specials, aanbiedingen en mooie routes in Spanje!