Je verblijf tijdens je wielrenvakantie

Tijdens je wielrenvakantie kun je verblijven in een 3-sterren familie hotel (op 3 kilometer van het centrum van Granada) of in een 2-sterren familie hotel (op 9 kilometer van het centrum van Granada). Zit je liever in de stad Granada of in een groter of luxer hotel? Dat kan natuurlijk. Andere tarieven kunnen dan gelden (neem hierover contact met ons op via: albert@wielrenvakantie.nl)


De hotels beschikken over een groot terras met geweldige uitzicht op de bergen, een zwembad, een bar en een goed restaurant (met heerlijke lokale gerechten). De kamers zijn ruim en voorzien van airconditioning. Het ontbijtbuffet is uitgebreid; precies dat wat je als wielrenner nodig hebt. De hotels liggen op circa 3 respectievelijk 9 kilometer van het centrum van Granada. Op loopafstand van de hotels zijn diverse restaurants, bars en terrassen.


Kortom, een ideale hotels om na je intensieve wielrentochten lekker uit te rusten en te genieten van de prachtige omgeving, waarbij de stad Granada binnen handbereik ligt.

Kom wielrennen in Spanje
(al vanaf 275 euro). In 2 stappen is het geregeld!