WIELRENVAKANTIE.NL AANBEVOLEN DOOR GIANT
Supported by Giant

Persbericht 8 januari 2015


Lelystad – Vorige week ondertekende fietsgigant Giant een aanbeveling voor wielrenvakantie.nl. Wielrenvakantie.nl krijgt deze aanbeveling voor de fietsvakanties die zijn organiseert in de Spaanse Sierra Nevada, een bij amateurs relatief onbekend fietsgebied. Ondanks die onbekendheid, trainen profs er al sinds jaar en dag. Zo legde het Giant-team van Marcel Kittel er de basis voor grote successen. Giant juicht meer fietsbekendheid van de Sierra Nevada dan ook toe.


“Naast dat Wielrenvakantie.nl werkt met Giant-materiaal geloven we in jong ondernemerschap”, verduidelijkt Rutger Kammeraat, sales manager van de fietsfabrikant. “Het Giant-team traint hier jaarlijks voor de grote rondes beginnen. Marcel Kittel en John Degenkolb kennen dit gebied door en door. Dat Albert Tjoonk van wielrenvakantie.nl ervoor kiest zijn fietsvakanties aan te bieden in het trainingsgebied van profs verdient het ‘supported by Giant-stempel’. Het getuigt van sportkennis en ondernemerslef. We juichen het toe dat hij een relatief onbekend fietsgebied toevoegt aan het fietsvakantiepallet voor de amateurs.”


Albert Tjoonk, eigenaar van Wielrenvakantie.nl is trots op die aanbeveling. ”Vanaf nu zijn we officieel ‘supported by Giant’. Het is fantastisch dat zo’n groot merk aandacht geeft aan dit fietsgebied. Eindelijk, durf ik wel te zeggen, want de Nederlander heeft geen idee van de pracht en praal van de Sierra Nevada.”


Voor klanten van wielrenvakantie.nl heeft de aanbeveling ook voordelen. Ze rijden op goede fietsen en profiteren van de kennis en jarenlange wielerervaring van Giant. Wielrenvakantie.nl werd vorig jaar opgericht en draaide al gelijk een prachtig jaar in de Sierra Nevada. Het gebied staat bekend om haar zonnige klimaat. Statisch gezien zijn hier 320 dagen zon per jaar.

 

Supported by Giant