Verblijf je liever met meerdere wielrenners in een luxe Spaanse villa? Dan is de Sierra Nevada Fietsweek iets voor jou!
Wielrenvakantie.nl verzorgt 6x per jaar een Sierra Nevada Fietsweek, waar je samen met andere wielrenners een week lang gaat genieten van prachtige tochten, mooie beklimmingen en heerlijke afdalingen in de omgeving van de Sierra Nevada, Zuid-Spanje. Na het fietsen lekker relaxen en genieten van een heerlijk koud welverdiend biertje in een luxe Spaanse villa met zwembad. En 's avonds met z'n allen eten in de villa of genieten van een van de gezellige tapasrestaurants in Granada.

SIERRA NEVADA FIETSWEEK
Een week lang heerlijk wielrennen in de Sierra Nevada met 's avonds gezelligheid aan de 'fietstafel'.

Kom samen met andere wielrenners een week genieten van prachtige tochten, mooie beklimmingen en heerlijke afdalingen in de omgeving van de Sierra Nevada, Zuid-Spanje. Na het fietsen lekker relaxen en genieten van een heerlijk koud welverdiend biertje in de luxe villa met zwembad. En 's avonds met z'n allen eten in de villa of genieten van een van de gezellige tapasrestaurants in Granada.

5 goede redenen voor de Sierra Nevada Fietsweek

#1: Alles is geregeld zodat jullie een onbezorgde wielrenvakantie hebben. Dit betekent prachtige routes (waarbij een gids die Spaans spreekt meefietst), goed materiaal (Giant of soortgelijk) en iedere ochtend een uitgebreid fietsontbijt. 

#2: We verblijven in een Spaanse villa op het 'platteland' dichtbij Granada met zwembad en Wifi waar we na de tochten gaan relaxen, genieten van een drankje aan het zwembad en onze heroïsche fietsverhalen delen.

#3: De Sierra Nevada en zijn omgeving heeft alles, van beklimmingen en heerlijke afdalingen, tot prachtige routes door de witte Andalusische dorpjes, olijfgaarden en nationale parken. Je kunt zelfs naar het strand fietsen! Op rustige wegen waan je je af en toe in niemandsland. Terwijl de uitdagende cols van de Sierra Nevada binnen handbereik zijn (met de Pico Veleta als top 3.396m). 

#4: Professionals trainen regelmatig in dit gebied ter voorbereiding op de grote wielerrondes. Zo hebben we Valverde, Mollema, Kittel, Dumoulin, Degenkolb, enz. vaak langs zien fietsen. Als de Sierra Nevada voor de profs de beste plek is om te trainen, zal het jou waarschijnlijk ook goed bevallen. 

#5: Je verlengt je wielerseizoen want hier hebben we gemiddeld 320 dagen zon per jaar (en wat is er nu lekkerder dan in het zonnetje te fietsen?). Tel daarbij op het Spaanse eten en cultuur. Niet verrassend dat wielrenners hier komen om naast het fietsen, ook flink te genieten. 

Wil je weten hoe een fietsdag tijdens de Sierra Nevada Fietsweek eruit ziet? Klik dan hier.

Sierra Nevada Fietsweek in een notendop

 • 6 overnachtingen in een Spaanse villa bij Granada o.b.v. 2 - 3 persoonskamer (klik hier voor foto's van de villa)
 • dagelijks een uitgebreid fietsontbijt
 • goede racefiets (incl. reservebanden en overig materiaal) - Giant of soortgelijk
 • Nederlands- én Spaanssprekende begeleiding
 • de mooiste routes en begeleiding middels een gids die meefietst
 • driemaal per week wasservice voor je fietstenue
 • 10% korting bij bestelling van je wielrenvakantie.nl sportvoedingspakket bij sportvoedingwielrennen.nl
 • Wat kost het?

  Deze geheel verzorgde Sierra Nevada Fietsweek kost € 595 per persoon. In de villa is een honesty bar aanwezig waar je fris, bier en wijn voor €1,50 kan krijgen. 

  Optioneel

  • Voor € 10 p.p. wordt 's avonds een diner geserveerd aan de fietstafel, variërend van een BBQ tot aan pastamaaltijden;
  • Wil je een privé kamer dan geldt een meerprijs van € 120
  • Transfer van Malaga Airport naar de villa tegen een meerprijs van € 75 p.p.
  • Transfer van Granada Airport naar de villa € 20 p.p. enkele reis 
  • Transfer van busstation Granada naar de villa € 20 p.p. enkele reis

  Niet in het arrangement 

  Onderstaande is NIET inbegrepen in de prijs van de arrangementen:
  • vliegticket naar Malaga, Spanje (inclusief eventueel vervoer van je eigen fiets)
  • pick-up van de luchthaven Malaga 
  • lunch onderweg en avondeten
  • drankjes zijn altijd voor eigen rekening
  • eventuele excursies of dagjes uit
  • reisverzekering

  Vergeet niet je fietskleding inclusief schoenen, helm (verplicht in Spanje!), handschoenen en zonnebril mee te nemen. En natuurlijk kan zonnebrand niet ontbreken (advies: kies een hoge factor).
  BETALINGSVOORWAARDEN
  Onze prijzen zijn inclusief BTW. 

  >> Controleer de beschikbaarheid bij ons voordat je een vlucht boekt <<

  Een voorschot van 25% van het totale bedrag moet worden betaald binnen 14 dagen na de datum van de orderbevestiging. Het restant 4 weken voor aanvang van uw vakantie. Boekt u uw reis bij ons binnen 4 weken voor aankomstdag dan dient u de volledige reissom in 1 termijn te betalen binnen 3 dagen na ontvangst van de opdrachtbevestiging. Lees hier onze boekingsvoorwaarden.
   

  Lees hier wat wielrenners die je voorgingen over ons zeggen.

   
   

  Benieuwd hoe een dag tijdens de Sierra Nevada Fietsweek eruit ziet? Klik hier.

   
   

  PS: Volg wielrenvakantie.nl op Facebook, dan houd ik je op de hoogte van specials, aanbiedingen en mooie routes in Spanje!